Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Παραμονή Χριστουγέννων 2015, στο Κάιρο, με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄

cairo paramoni xristougennon 2015 03

pyramisnews.gr

Μεγάλη και ευλογημένη μέρα, η παραμονή των Χριστουγέννων στο Κάιρο, όπου στην Πατριαρχική Επιτροπεία, στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, εκεί όπου έζησε και ο Άγιος Νεκτάριος, δέχτηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ τις ευχές των Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου για τις Άγιες Ημέρες, ακούγοντας τα κάλαντα, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.
Παραβρέθηκαν οι Κοινοτικοί Επίτροποι Καΐρου κ.κ. Στέφανος Αργυρίου και Αντώνης Διαμαντίδης, ο βοηθός Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων Προσκόπων κ. Αλέξανδρος Καζαμίας, η Αντιπρόεδρος της Φιλοπτώχου κ.ά.
Αμέσως μετά, ο Μακαριώτατος, συνοδευόμενος από τον Πατριαρχικό Επίτροπο Καΐρου, Σεβ. Μητροπολίτη Μέμφιδος κ. Νικόδημο, μετέβη στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου, όπου τού επεφύλαξε θερμή υποδοχή πολυπληθής ομάδα Κοπτών εργαζομένων και φίλων τους, για να τού ευχηθεί για την μεγάλη ημέρα, ψέλνοντάς του μάλιστα τη φήμη του αλλά και ύμνους στα ελληνικά, από την χορωδία που απαρτιζόταν από μικρούς και μεγάλους, που κρατούσαν ευχητήριες αφίσες που απεικόνιζαν τις ευχές προς τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β΄από τον Κόπτη Πατριάρχη Θεόδωρο Β΄.

Συνέχεια... http://pyramisnews.gr/paramoni-xristougennon-sto-cairo-me-ton-patriarxu-theodoro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου