Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Προσφορά της Ορθοδόξου Ιεραποστολής: "Ένα παιδάκι που ποτέ δεν είχε περπατήσει στη ζωή του, μπορεί να περπατά, να τρέχει, να παίζει, να χαίρεται τη ζωή..."

Orthodox Mission Of Tanzania

Image may contain: 1 person, sitting and shoes

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor

Η Ομάδα μας «ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑ» !!! Ήταν μόλις πριν από 50 ημέρες που δημοσιεύσαμε το άρθρο «ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ» στην Ρομφαία. Το αποτέλεσμα της εκστρατείας «αγάπης» όλων μας, ήταν ένα παιδάκι που ποτέ δεν είχε περπατήσει στη ζωή του, σήμερα μετά από μία συστηματική φυσιοθεραπεία 20 ημερών και την κατάλληλη εξάσκηση τώρα πια να μπορεί να περπατά, να τρέχει, να παίζει, να χαίρεται τη ζωή κι όλο αυτό να γίνεται μια μαρτυρία αγάπης τόσο στην πρωτόγονη φυλή των Μασάι, όσο και σε ολόκληρη την Ορθόδοξη οικογένεια της ανατολικής Αφρική και κυρίως στις έξι νέες ενορίες των νεοφωτίστων Ορθοδόξων της περιοχής Μορογκόρο,όπου όχι μόνο πρώτη φορά βλέπουν έναν άνθρωπο με πρόσθετο άκρο, αλλά και αυτό να είναι προσφορά και κόπος της Ορθοδόξου Ιεραποστολής. 
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη ανταπόκριση αγάπης, έτσι ώστε το «θαύμα» να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες και τώρα πια ο μικρός Αντώνιος από την ανατολική Αφρική να μπορεί περπατώντας να πάει το Πάσχα στην εκκλησία όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, όπως όλοι μας!!!Σας ευχαριστώ όλους για την μεγάλη σας αγάπη και την συμπαράσταση στο έργο του Θεού στην Αφρική και να είστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα κάνουμε το θαύμα. 
+Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως Δημήτριος

https://www.facebook.com/Orthodox-Mission-Of-Tanzania-833365713351191/?hc_ref=ARSQt9oAaT3ggmtJFyz4xCE0-hSYrYWjLwJG_dCAyJVksc3FevG2ydWYp9IOOrk2gyw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου