Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δίπλα στα παιδάκια του Ορφανοτροφείου "Μακάριος" στην Κένυα

 
Τον Ιούλιο του 2016 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μία μεγάλη υπόσχεση. Να βρεθεί δίπλα στα παιδάκια του Ορφανοτροφείου Μακάριος που βρίσκεται στην Κένυα. Λίγο καιρό πριν, τα παιδάκια μαγεύονταν στους σκοπούς του Σταμάτη Κραουνάκη και τραγουδούσαν σε άπταιστα Ελληνικά τους μεθυστικούς στοίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
 
  

Τον Απρίλιο του 2017 η Άλκηστις κατάφερε να βρεθεί δίπλα στις 136 ψυχές του Ορφανοτροφείου Μακάριος, που βρίσκεται κάτω από τις φτερούγες του Ιδρύματος Sophia Foundation for Children, και τραγούδησε μαζί τους την "Σωτηρία της ψυχής" σαν να ήταν... η πρώτη φορά. Εκεί, αυτά τα πεταμένα, τα κακοποιημένα, τα παραμελημένα, τα άρρωστα παιδάκια της "δίδαξαν" ξανά, πως να τραγουδάει τον "Άγγελό μου" του Νίκου Μωραΐτη σε μία "πρόχειρη" μα Αγγελική ενορχήστρωση, που σίγουρα θα έκανε τον Στέφανο Κορκολή να βουρκώσει από συγκίνηση.
Τραγούδησε μέχρι και στα Σουαχίλι για τα παιδιά των φυλακών ανηλίκων στο Νακούρου παρέα με τον Θωμά Κωντογιώργη στη κιθάρα, τη Βασιλική Μαζαράκη στο αγγελικό βιολί της και τον Αλέξη Κώστα στα κρουστά, καθώς με την ψυχή της χόρευε ακούραστα η Πρόεδρος του Ιδρύματος Sophia Foundation for Children Μαρίνα Σιακόλα. Συγχαρητήρια για το Θεάρεστο έργο σας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου