Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Συνεχίζεται η περίοδος του Σεμιναρίου στην Ι.Μ. Κατάνγκας

Με τις ευχές και ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχου μας Θεοδώρου του Β’, συνεχίζεται το σεμινάριο με εκατόν είκοσι νέους και κάθε ήμερα τελείται θ. λειτουργία υπό του Ι. Κλήρου της Ι.Μ. Κατάνγκας, και του ιδίου του Σεβασμιωτάτου.
Την 19η Ιουλίου λειτούργησε στο Ι. Ναό του Αγίου Νεκταρίου Καμανιόλας, καθ’ότι εόρταζε η προεστώσα αδελφή Μακρίνα, και όλοι ευχήθηκαν με τις καλλίτερες ευχές στην αδ. Μακρίνα να διακονεί από την θέση της προεστώσας.
Την επόμενη ημέρα, μετέβη εις το Φουνγουρούμε και τέλεσε τον αγιασμό για την θεμελίωση του πρεσβυτερίου της ενορίας και την ανακαίνηση του Ι. Ναού του αγίου Θεολόγου.
Σήμερα Κυριακή λειτούργησε εις τον Ι. Ν. του αγίου Νικολάου Κολουέζι, και κατά την διάρκεια της θ. λειτουργίας χειροτόνησε τον υποδιάκονο Ρωμανό και τον ονόμασε Ρηγίνο. Ο δ. Ρηγίνος είναι διευθυντής του μεγάλου Σχολείου στο ΚAWAYONGO, επίσης παρευρέθη και ο πνευματικός του π. Αλέξανδρος, ο οποίος πράγματι οργώνει την περιοχή, με τις συνεχείς επισκέψεις του και λειτουργίες. Μετά το τέλος της θ. λειτουργίας ο Σεβ. ευρ έθη εις την εορτή των νέων που διοργάνωσαν οι ίδιοι και ευλόγησε την τράπεζα και τους ευχήθηκε ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειες τους, αφού καθημερινά προΐστανται σε αγαθοεργά έργα.

http://www.patriarchateofalexandria.com/index.php?module=news&action=details&id=1575

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου