Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής στην αθόρυβη πορεία της οδεύει στο ταξίδι του χρόνου προς τα 50 της έτη.


Χάδι ελπίδας… στη δύση της παιδικής ζωής



Η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής στην αθόρυβη πορεία της οδεύει στο ταξίδι του χρόνου προς τα 50 της έτη.
Η κοινωνική ευαισθησία της απέναντι στην παιδική θνησιμότητα την αναδεικνύει πρωταγωνιστή στην άοκνη προσπάθεια για τη σωτηρία τους. Η διακαής καλοσύνη των ανθρώπων την καθοδηγούν σ” αυτό το θεάρεστο έργο.
Κάθε αγαθοεργό δωρητή τον φωτίζει πνευματικά η Χάρις του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ώστε να αγκαλιάζει με στοργή την ελεημοσύνη, ως κοινωνό απελευθέρωσης της δυστυχίας.
Η Αδελφότητά μας με ανιδιοτέλεια στη διάρκεια της ταπεινής της διακονίας εκτελεί προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας, σταλάζοντας δροσοσταλίδες αγάπης στα αποξηραμένα βλασταράκια – τα ορφανά και φτωχά παιδιά των πολύπαθων λαών.
Ήδη από το έτος 1963 δημιουργούμε με τη συνεργασία φίλεργων Ιεραποστόλων αλλά και την ηλιόλαμπρη ευγένεια της δικής σας ψυχής, ορφανοτροφεία, σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, κλινικές, ιατρεία, πηγάδια πόσιμου νερού, παρέχουμε συσσίτια, αποστέλλουμε τρόφιμα και ιματισμό κ.α.

http://ierapostoles.gr/2013/06/%cf%87%ce%ac%ce%b4%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b6%cf%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου