Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

"Πριν από λίγες μέρες το ιστολόγιο » Ορθόδοξη Ιεραποστολή» ξεπέρασε, με τη χάρη και την ανοχή του Τριαδικού Θεού, το ένα εκατομμύριο θεάσεις των άρθρων του..."

Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe – Misión Ortodoxa – Missão Ortodoxa – Missione Ortodossa – православная миссия- Misiunea

 

Πριν από λίγες μέρες το ιστολόγιο » Ορθόδοξη Ιεραποστολή» ξεπέρασε, με τη χάρη και την ανοχή του Τριαδικού Θεού, το ένα εκατομμύριο θεάσεις των άρθρων του με πάνω από 400.000 επισκέπτες από όλο το κόσμο και 188 χώρες του κόσμου, ακόμα και από χώρες ή νησιά που δεν υπάρχει επίσημα Ορθόδοξη Εκκλησία σε λειτουργία, ίσως μόνο μερικοί Ορθόδοξοι χριστιανοί ή ενδιαφερόμενοι για την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.

Όπως είχαμε πει, πριν 8 χρόνια, το ιστολόγιο «Ορθόδοξη Ιεραποστολή» δεν δημιουργήθηκε απλώς για τη προβολή της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, αλλά κυρίως για την εύρεση οικονομικών πόρων που θα στηρίζουν τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές σε πάνω από 80 χώρες του κόσμου. Γι’ αυτό και τα περισσότερα άρθρα έκλειναν με την προτροπή σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς να συνεισφέρουν οικονομικά, άλλος τακτικά, άλλος έκτακτα, στις Ορθόδοξες Ιεραποστολές. Ότι ήταν δυνατόν να γίνει, με τη χάρη και την ευλογία και την ανοχή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, έγινε, χωρίς να ξέρουμε πόσοι από τους αναγνώστες προσέφεραν, λίγο ή πολύ, στις φτωχές Ορθόδοξες ιεραποστολές.

Ειδικά το 2016 τα πράγματα δυσκόλεψαν, λόγω της οικονομικής κρίσης σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και από το γεγονός ότι οι περισσότεροι Ορθόδοξοι Χριστιανοί  δεν έχουν ευαισθησία ή ενημέρωση για τις ανάγκες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι δωρεές να έχουν μειωθεί και να κινδυνεύουν οι ορθόδοξες ιεραποστολές : φιλανθρωπικά, εκπαιδευτικά και άλλα έργα σταματούν, οι ιερείς και οι κατηχητές δεν έχουν τα αναγκαία για επιβίωση, αρπακτικές πεντηκοστιανές αιρέσεις ορμούν να «κατασπαράξουν» το ορθόδοξο ποίμνιο στην Αφρική, ακόμα και τους εκλεκτούς !

Αν θέλει ο Θεός, εμείς θα συνεχίσουμε. Ενημερώνουμε ότι ως ιστολόγιο δεν συγκεντρώνουμε χρήματα, αλλά οι δωρεές σας πηγαίνουν απευθείας στην Αποστολική Διακονία ή σε ορθόδοξους ιεραποστολικούς συλλόγους σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική ή απευθείας στις ορθόδοξες ιεραποστολές στην Αφρική, Ασία, Ωκεανία και Λατινική Αμερική.

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

Κάνουμε έκκληση στα φιλάνθρωπα και χριστιανικά σας αισθήματα να σπεύσετε να δώσετε μια μικρή ή μεγάλη δωρεά στις Ορθόδοξες Ιεραποστολές. Πρόσφατα ο Μητροπολίτης Νιγηρίας και ο Μητροπολίτης Γκάνας ανέφεραν ότι οι πεντηκοστιανές αιρέσεις πλησιάζουν με δέλεαρ τα χρήματα και ορθόδοξους φτωχούς ιερείς προκειμένου να τους «αρπάξουν» στην αίρεση ! Ας μη γίνει η δική μας αδυναμία ή αδιαφορία, η αιτία να σταματήσουν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές σε Αφρική, Ασία, Ωκεανία και Λατινική Αμερική το ιεραποστολικό, φιλανθρωπικό, εκπαιδευτικό τους έργο.

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

Η εικόνα με το όραμα του Αποστόλου Παύλου είναι δυνατή μέχρι σήμερα προς όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς του κόσμου. Ακούστε τη φωνή :

«Διαβάς εις Αφρική, Ασία, Ωκεανία, Λατινική Αμερική, βοήθησον ημίν»

Σας ζητούμε να προσεύχεστε για εμάς τους μικρούς και ταπεινούς διαχειριστές αυτού του μπλογκ : Νικολάου, Πέτρου και Κωνσταντίνου. Ο Θεός να ευλογεί τους Ορθόδοξους ιεραποστόλους και τις ορθόδοξες ιεραποστολές και την Εκκλησία Του. Αμήν.

1.000.000 visitors to the Othodox mission blog’s ! Thank you and God bless you ! Please continue to support Orthodox Christian missions all over the world.

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/


https://ierapostoli.wordpress.com/2016/08/22/1000000visitors_8years/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου