Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Συνεχίζονται τα γεύματα αγάπης - Ιεραποστολική Στέγη

 ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ 

Με τη βοήθεια όλων των μελών και των δωρητών του συλλόγου μας συνεχίζονται τα γεύματα αγάπης, που όλα αυτά τα χρόνια διεξάγονται στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Είτε με τη μορφή οργανωμένων συσσιτίων, είτε ως δέματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, η βοήθεια όλων μας ταξιδεύει μέχρι τη μακρινή Τανζανία και φτάνει στους ιθαγενείς αδελφούς μας. Πολλοί αδελφοί μας συμμετέχουν σε αυτά τα γεύματα θέλοντας να πράξουν κάτι στη μνήμη προσφιλών τους προσώπων που έφυγαν από αυτή τη ζωή. Τι καλύτερο μνημόσυνο από αυτό! Από το να παρέχουμε ένα πιάτο ζεστό φαγητό ή τρόφιμα για ολόκληρες οικογένειες σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες γεύματα και επίσης χιλιάδες αδελφοί μας έχουν βρει ανάπαυση μέσα από τη δική σας βοήθεια. Είναι θλιβερό σε μια εποχή όπου προβάλλονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και διεξάγονται «μάχες» για την προάσπισή τους, να υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται του μεγαλύτερου και αναφαίρετου δικαιώματος και αγαθού που είναι η επιβίωση και η ζωή!
Η ελάχιστη βοήθεια που καταβάλουμε, μέσω της μηνιαίας συνδρομής ή μεμονωμένων δωρεών, γίνεται τροφή για τον πεινασμένο, καθαρό νεράκι για το διψασμένο και ελπίδα ζωής για τους αδελφούς μας στην Κεντρική Τανζανία!
Η δική σας αγάπη ταξίδεψε αυτή τη φορά μέχρι το χωριό Μλαμπαλάσι, όπου μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος διανεμήθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης σε όλες τις οικογένειες του χωριού, σχολικά είδη στους μαθητές και αθλητικός εξοπλισμός στην ποδοσφαιρική ομάδα της ενορίας. Όλες αυτές οι ευλογίες ήταν προσφορά των αδελφών μας:
· Βασιλείου και Χαράς Μέρτζου υπέρ αναπαύσεως Γεωργίου, Χαριλάου και Ευαγγελίας.
· Αικατερίνης εις μνήμην Θεοδώρου, Δημητρίου, Ελένης και Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου