Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ορθόδοξες Ιεραποστολές : Πώς μπορούμε να τις ενισχύσουμε;

http://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

http://vatopaidi.wordpress.com/
 
Αν θέλετε να βοηθήσετε τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές σε όλο το κόσμο, μπορείτε να το κάνετε με αρκετούς τρόπους. Είτε απευθείας στις τοπικές Ορθόδοξες Μητροπόλεις ή Ιεραποστολές,είτε μέσω διαδικτύου ( σε ορισμένες ιστοσελίδες υπάρχει αυτή η δυνατότητα ) είτε μέσω των Ορθοδόξων Ιεραποστολικών Συλλόγων στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένους τους αριθμούς λογαριασμών κάθε Ορθόδοξης Μητρόπολης, Ιεραποστολής ή κάθε Συλλόγου Ορθ. Εξωτερικής Ιεραποστολής ( και η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται με νέα στοιχεία, όποτε υπάρξουν ). Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθείτε την ίδια διαδικασία. Αν τα στείλετε με ταχυδρομική επιταγή ή έμβασμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Αν επιλέξετε να στείλετε οικονομική ενίσχυση μέσω τραπεζικού λογαριασμού, καταθέτετε το ποσό σε κάποια Τράπεζα και αποστέλλετε τη τραπεζική απόδειξη στην οικεία Μητρόπολη για να λάβετε απόδειξη για τη φορολογική σας δήλωση.
Αν καταθέσετε χρήματα σε κάποιο Ιεραποστολικό Σύλλογο και θέλετε να σταλούν σε συγκεκριμένη Ορθόδοξη Ιεραποστολή και για συγκεκριμένο λόγο, τότε θα γράψετε πάνω στη τραπεζική απόδειξη το Ορθόδοξο ιεραποστολικό κλιμάκιο που προορίζονται τα χρήματα ( και αν θέλετε και τον σκοπό, πχ ναός, σχολείο, κλινική, ακαδημία, συσσίτια, φάρμακα, εμβόλια ή για γενικές ανάγκες ).
Επίσης οικονομική ενίσχυση για την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή μπορείτε να καταθέτε και στα κατά τόπους γραφεία των Ορθοδόξων Ιεραποστολικών Συλλόγων.
 
Για συγκεκριμένες πληροφορίες: http://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου