Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η επιστολή του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β΄, για τη μεγάλη εκδήλωση του ΠΥΡΑΜΙΣ για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου Τύπου

patriarxis 03

pyramisnews.gr

Ιδιαίτερα τιμητική για το ΠΥΡΑΜΙΣ, αλλά και μία μεγάλη ευλογία, ήταν η επιστολή που απέστειλε προς τον δημοσιογράφο Νίκο Κάτσικα, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, με αφορμή την εκδήλωση που η αιγυπτιώτικη ενημερωτική ιστοσελίδα πραγματοποίησε για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου τύπου, τον περασμένο Νοέμβριο σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια και η οποία θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου, στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο οποίος μάλιστα τίμησε την εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια και την ευλόγησε με τον λόγο Του, χαρακτηρίζει στην επιστολή του «θαυμάσια» την όλη εκδήλωση, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για «το εντυπωσιακό φωτογραφικό λεύκωμα» που εξέδωσε ο Νίκος Κάτσικας, στο οποίο, όπως ο ίδιος τονίζει «αποτυπώνεται δειγματολειπτικώς η διαχρονική εκδοτική δραστηριότης των Ελλήνων εις την Αίγυπτον».

Συνέχεια... http://pyramisnews.gr/epistoli-patriarxou-gia-ekdilosi-pyramis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου