Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Άλλο ένα κοντέινερ έτοιμο για τη Μαδαγασκάρη




Φόρτωση κοντέινερ για τη Μαδαγασκάρη 28-7-2018



28.7.2018 Σήμερα με μεγάλη χαρά μαζευτήκαμε, με αφορμή την πρόσκληση του πατέρα Θεμιστοκλή - για να βοηθήσουμε να φορτωθεί το CONTAINER για Μαδαγασκάρη.

Μπορώ από αυτή τη γιορτή να σας μεταφέρω μόνο τις προσωπικές μου εντυπώσεις ... οι άνδρες τις παρέας πραγματικά κατέβαλαν κόπο μεγάλο στο κουβάλημα ... στην τακτοποίηση των πραγμάτων στο container, ώστε να χωρέσουν κατά το δυνατόν περισσότερα πράγματα, ρούχα, κρεβάτια, καρέκλες, γραφεία, H/Y, τρόφιμα, φάρμακα, εργαλεία, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά υλικά, μαγειρικά σκεύη και φυσικά παιχνίδια για τα παιδιά είναι μερικά από τα ελάχιστα πράγματα που συγκεντρώθηκαν και χώρεσαν στο container.

Είδα τον Άγγελο να γίνεται πραγματικά λάστιχο για να τακτοποιήσει τα πράγματα, είδα τον κ. Θανάση να συντονίζει και να σηκώνει τα πιο βαριά πράγματα, είδα την κα Δέσποινα με πρόβλημα στη μέση, φιλότιμα να τακτοποιεί τα ομοειδή είδη σε κουτιά, είδα τον κ. Παύλο να μην σταματά να φέρνει υλικά και πράγματα ... και από τις πιο συγκινητικές για μένα στιγμές ... όταν το container είχε πια σχεδόν γεμίσει και τα παιδιά φωνάζανε ότι δεν χωρούν άλλα πράγματα ... να παίρνει ο κ. Παύλος την κιθάρα του συγχωρεμένου του αδελφού του ... που είχαμε μόλις συσκευάσει και να λέει συγκινημένος "... και αυτό πρέπει να πάει στην Μαδαγασκάρη!".

Όλα τα παιδιά ... κ. Κώστας, κ. Ηλίας, Νεκτάριος, Χαράλαμπος, Βασίλης, Αναστάσης, Λυκούργος, Γρηγορία, και άλλα τόσα παιδιά τα ονόματα των οποίων δυστυχώς δεν φρόντισα να μάθω, ήταν όλοι εκεί!

... και τέλος ... είδα να γεμίζει πια το container ... να βγαίνουν οι τελευταίες φωτογραφίες και να σφραγίζει πια ... έτοιμο για το μεγάλο ταξίδι ... θα φτάσει στην Μαδαγασκάρη σε 1 μήνα.

... Θυμάμαι τέλος και την τελευταία ευχή του κ. Θανάση ... άντε και σε ένα μήνα να είμαστε πάλι ξανά όλοι εδώ!!!

Πόσο χαίρομαι που ζω κοντά σε μια τόσο ζωντανή ΕΝΟΡΙΑ, με έναν ιερέα που τρέχει για όλους και που μου δίνει τόσες ευκαιρίες να νιώθω και εγω λίγο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Αργυρώ Μερκούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου