Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

"Μεγάλη ανταπόκριση των φίλων της Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης για τα έξοδα του ορφανοτροφείου" Orthodox Missionary North Madagascar

  Ορθόδοξη Ιεραποστολή Β. Μαδαγασκάρης / Orthodox Missionary North Madagascar 





"Λειτουργικά έξοδα του ορφανοτροφείου μας.
Νιώθω χαρούμενος και ευτυχής για την μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε από μέρους όλων των φίλων της ιεραποστολής Β Μαδαγασκάρης για να καλύψουμε τα λειτουργικά έξοδα του ορφανοτροφείου μας.
Πρόκειται για ένα έργο ζωής που φιλοξενεί 280 κορίτσια. Κατασκευάστηκε με κόπο και προσπάθειες του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Β Μαδαγασκάρης κ Ιγνατίου και ευλογήθηκε από τον παναγιώτατο παπά και πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β.
Πληροφοριακά για τους δωρητές που επιθυμούν να αναλάμβαναν κάποια από τα λειτουργικά έξοδα σας παραθέτω τα χρηματικά ποσά που αφορούν το σύνολο των εξόδων του ορφανοτροφείου μας που ανέρχεται στα 1090 ευρώ τον μήνα.
Αναλυτικά:
– 500 ευρώ για το γάλα των παιδιών για ένα μήνα.
Και 40 ευρώ για τα μπισκότα για ένα μήνα.
– 450 ευρώ για τον μισθό επτά δασκάλων ( νηπιαγωγού και δασκάλων) για ένα μήνα.
– 50 ευρώ για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού του ορφανοτροφείου.
– 50 ευρώ για τον μισθό της μαγείρισσας.
Οι προσωπικές ευχαριστίες του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου είναι άπειρες και η ευλογία να σκεπάζει τις οικογένειες σας.
Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932673790. Βαθειά υποχρεωμένος προς όλους σας για την αγάπη και την υποστήριξη σας"
π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου

https://www.facebook.com/orthodoxi.ierapostoli.b.madagaskaris/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου