Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

O Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννης εόρτασε την ονομαστική του εορτή

Orthodox Metropolis of Zambia and Malawi




Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018
Mε την βοήθεια και τη χάρη του Θεού, πέρασε για μια ακόμη χρονιά η ημέρα της Ιεράς Μνήμης της Συνάξεως του Τιμίου και Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, κατά την οποίαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζαμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννης εόρτασε την ονομαστική του εορτή.
Ευχαριστήριο Μητροπολίτου Ζαμπιας και Μαλάουι κ.Ιωαννη για τη συμμετοχή στην ονομαστική εορτή του.
" Ευχαριστώ τους προσφιλέστατούς μου κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες στο πνευματικό έργο της Επαρχίας μας, αυτούς που καθημερινά φροντίζουν για την κατά Θεόν καλλιέργεια του πληρώματος της τοπικής μας Εκκλησίας.
Όλους ανεξαιρέτως σας ευχαριστώ και σας παρακαλώ να συνεχίσετε να εύχεστε για μένα στον Κύριό μας, ώστε να με ενδυναμώνει και να με φωτίζει στη διαποίμανση του ευλογημένου ποιμνίου της Μητροπόλεως μας . Οι ευχές, οι προσευχές και η αγάπη σας είναι απαραίτητες στον καθημερινό μας αγώνα για την κατά Θεόν ευημερία του λαού μας.
Ευχαριστώ, τέλος, όλους εσάς τους ευλογημένους χριστιανούς της Μητροπόλεως μας, όσους προστρέξατε στη Μητροπολη για να ευχηθείτε στον Ποιμενάρχη σας και όσους από μακρόθεν δεηθήκατε στο Χριστό και στην Παναγία μας υπέρ του ποιμενάρχου σας.
Αντεύχομαι για όλους σας στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, στην Παναγία Μητέρα Του και με τις ευλογίες του Τιμίου και Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, να έχετε πλούσια τη Χάρη του Θεού στις οικογένειές σας και στη ζωή σας."
Ο Ποιμενάρχης σας
+ Ζαμπιας και Μαλαουι Ιωαννης

https://www.facebook.com/Orthodox-Metropolis-of-Zambia-and-Malawi-391805074291380/?hc_ref=ARRHD_FEVcAgOtzzScfryQJ-dR7_H6QviOtK7LI_eLBtamKwpSb8EDX4SrihHs_aXA0&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου