Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Κυριακή των Εισοδίων της Παναγίας στην Ιερά Επισκοπή Γκόμα

 Saint Eveché de Goma - Πατριαρχείον Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής 






Κυριακή των Εισοδίων της Παναγίας μας στην Ιερά μας Επισκοπή . Μετά από πέντε μήνες κατήχησης, παρόλο που κάθε Κυριακή στέλνανε μια ομάδα από αυτούς να έρθουν να εκκλησιαστούν μαζί μας στο χώρο λατρείας μας, οι κατηχούμενοι μας ζήτησαν να πάμε να λειτουργήσουμε στο χώρο τους για πρώτη φορά στο πρόχειρο χώρο λατρείας που ετοίμαζαν και που ,με την ευλογία του Θεού, ονομάστηκε " Εκκλησία του Μεγάλου Μάρτυρος Γεωργίου". Η χαρά ήταν πολύ μεγάλη για όλους. Οι πιστοί μας μας ακολούθησαν εκεί ώστε να είμαστε όλοι μαζί. Έγινε θεία λειτουργία μετ' αρτοκλασίας και εισόδου μετά σαράντα ημέρες ενός νεογέννητου.
Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί,θα παρατηρήσετε ότι 30% των κατηχουμένων μας είναι ανάπηροι,παράλυτοι θύματα πολέμου της περιοχής,25χρονια πολέμου. Μετά τη θεία λειτουργία ζήτησαν να βαπτιστούν ,να τους κτίσουμε μια εκκλησία. Ποιος θα φανταζόταν ότι μετά την έκρηξη του ηφαιστείου, θα δημιουργηθεί σταθερή εκκλησία στο ίδιο χώρο.
Βοηθήστε μας αγαπητοί αδελφοί, βοηθήστε τη προσπάθεια μας , βοηθήστε τους συναδέλφους μας για την δόξα του Θεού. Ο Άγιος Γεώργιος, προστάτης των αδελφών μας ας πρεσβεύει για όλους μας.
Καλή σαρακοστή των Χριστουγέννων.

https://www.facebook.com/evechedegoma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου