Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η μικρή Ελένη «εργάστηκε» ιεραποστολικά και έστειλε πλουσιοπάροχα την αγάπη της στα παιδιά του Καμερούν

Η μικρή Ελένη μόλις 5 μηνών, «εργάστηκε» ιεραποστολικά και έστειλε πλουσιοπάροχα την αγάπη της στα παιδιά του Καμερούν. Πώς κατάφερε ένα μωρό να συμπαρασταθεί και να γίνει συνεργάτης των ιεραποστόλων;
Και όμως είναι αλήθεια ότι, η Αγάπη και μάλιστα η χριστιανική αγάπη δεν περνά κρίση, γιατί πάντα ανακαλύπτει τρόπους να στηρίζει τα θεάρεστα έργα.
 
Η μικρή Ελένη και οι γονείς της Ευαγγελία και Σαράντος, προτίμησαν το ευχαριστήριο δωράκι που θα της πρόσφεραν οι φίλοι και οι συγγενείς καλεσμένοι στην βάπτισή της, να το χαρίσουν στο Ορθόδοξο ιεραποστολικό κλιμάκιο του Καμερούν.
Έτσι σε συνεργασία με τον Σύλλογό μας η έμπρακτη αυτή αγάπη έφτασε στα χέρια του Σεβ. Μητροπολίτη Καμερούν κ.κ.Γρηγορίου ως οικονομική ενίσχυση στον τιτάνιο αγώνα που κάνει για
να μεταφέρει το λυτρωτικό μήνυμα του Ζώντος Χριστού στους Αφρικανούς του Καμερούν, πασχίζοντας ταυτόχρονα να ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο και να τους δημιουργήσει βιώσιμες συνθήκες ζωής.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ.κ.Γρηγόριος επισκέφθηκε το Σύλλογό μας στις 25 Ιουνίου, μας ενημέρωσε για το πλούσιο πνευματικό και Φιλανθρωπικό έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής της ποιμαντικής του περιφέρειας καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Επίσης παρέλαβε από την πρόεδρο του Ομίλου μας κα Μαρία Γεωργούλα το δώρο της νεοφώτιστης Ελένης.
Ευχόμαστε λοιπόν στην νεοφώτιστη υγεία και θείο φωτισμό, ώστε να ακολουθεί σε όλη της τη ζωή το δρόμο της αληθινής προόδου και να δώσει ο Θεός να βρεθούν κι άλλοι μιμητές της ευάρεστης πράξης της.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου