Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Κένυα: Ποδοσφαιρικοί αγώνες στους χώρους της Πατριαρχικής Σχολής

Romfea.gr

kenia agones-2

Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, οι νέοι παρασύρονται εύκολα σε άσχημες συνήθειες, όταν δεν έχουν συγκεκριμένες ενασχολήσεις, που τους ικανοποιούν για να περάσουν τον ελεύθερό τους χρόνο.
Η Μητρόπολη Κένυας, για πολλές δεκαετίες τώρα, επιτρέπει στους νέους να χρησιμοποιούν επί καθημερινής βάσεως το μεγάλο γήπεδο, το οποίο είναι και το μοναδικό σε ολόκληρη την περιοχή για τις αθλητικές δραστηριότητές τους. Καθημερινά μαζεύονται εκατοντάδες νέοι.
Έτσι, την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο, 21 ποδοσφαιρικές ομάδες ήρθαν και αγωνίστηκαν, με πολλή σοβαρότητα και συνέπεια, στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Το Σάββατο το απόγευμα ήταν ο τελικός αγώνας για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας.
Ο Σεβασμιώτατος, μαζί με τον βουλευτή της περιοχής, Διονύσιο Ουαέρου, και άλλους ηγετικούς παράγοντες, παρακολούθησαν τον τελικό αγώνα και, στο τέλος, επέδωσαν σε μια έκαστη ομάδα αθλητικές στολές, μπάλες ποδοσφαίρου και δίχτυα της εστίας.
Οι αρχηγοί των ομάδων πέρασαν ένας ένας, δεχόμενοι τα συγχαρητήρια από τον Σεβασμιώτατο και τον βουλευτή, όπως και ένα μικρό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας τους.
Να σημειώσουμε ότι η Ιερά Μητρόπολη Κένυας εδώ και αρκετά χρόνια δημιούργησε τη δική της ποδοσφαιρική ομάδα και συναγωνίζεται κάθε Σαββατοκύριακο, με άλλες ομάδες ποδοσφαίρου σε όλη την επικράτεια της Κένυας.
Στις φωτογραφίες φαίνονται στιγμιότυπα από το κλείσιμο της όλης αθλητικής προσπάθειας των δύο ημερών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου