Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Κλινική στην καρδιά της κονγκολέζικης ζούγκλας, μια φωλιά στοργής για τους αποκλεισμένους...









Ας μη λησμονούμε...

Αγαπητοί μας αδελφοί,
Σας χαιρετώ εις το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ προς την Αδελφότητα Ορθόδοξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, ευχόμενος με τη χάρη του αγίου Τριαδικού Θεού να είστε από υγεία καλά.
Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Κοπιάζουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις τρέχουσες ανάγκες μας…

Αδυνατούμε να πληρώσουμε τα έξοδα μισθοδοσίας των δασκάλων στα Ορθόδοξα σχολεία μας. Εδώ δεν υπάρχει δημόσια παιδεία και οι πένητες αδελφοί μας αδυνατούν να πληρώσουν τα δίδακτρα. Επίσης είναι απολύτως αναγκαία η κάλυψη της νοσηλευτικής περίθαλψης. Έρχονται πολλοί φτωχοί ιθαγενείς αδελφοί της περιοχής μας δακρυσμένοι και μας παρακαλούν να πληρώσουμε τα έξοδα για να μπορέσουν να πάνε στο νοσοκομείο. Επίσης, ας μη λησμονούμε και την κλινική σας στην καρδιά της κονγκολέζικης ζούγκλας, στην περιοχή Σαμάνα, που αποτελεί μια φωλιά στοργής για τους αποκλεισμένους αδελφούς μας, αλλά έχει και αυτή τα έξοδά της. Άμεσα χρειαζόμαστε για την κάλυψη των ανωτέρω προβλημάτων το χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ.
Ευχαριστώ θερμώς για την αμέριστη αγάπη όλων σας και ταπεινά εύχομαι ο πανάγαθος Θεός να σας χαρίζει πλούσια τα αγαθά Του.

†Ο Κινσάσας Νικηφόρος

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
https://ierapostoles.gr/?p=17285

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου