Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

"ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΛΟΥΣΑΚΑ"

Orthodox Metropolis of Zambia

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

"ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΛΟΥΣΑΚΑ
Από την Πρωτοχρονιάτικη Εορταστική Σύναξή στο ιδιωτικό ξωκλησάκι του Αγίου Γεωργίου της οικογενείας Γιάννη Καμινάρη εκ Κεφαλληνίας με την παρουσία μελών της ελληνικής παροικίας και επισκεπτών από την Κεφαλλονιά.
Ο Σεβασμιοτατος κ Ιωάννης τέλεσε την δοξολογία ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα και μετέφερε στους παρευρισκομένους το Μήνυμα Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄.
Ο Σεβασμιοτατος στον χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες από την πατρίδα αναφερόμενος στο νέο έτος που ανέτειλε , υπογράμμισε το γεγονός ότι είναι μία ευκαιρία για τον καθένα, ώστε να κάνει μία καινούργια αρχή, μια επανεκκίνηση στην ζωή του, αφήνοντας τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας ως κίνητρο, την προσδοκία του μέλλοντος βάζοντας μέλλον στην ζωή του γεμάτο βιώματα Πίστεως και αντλώντας δύναμη από την Ευλογία του Θεού και από την ορθή Πίστη μας.
Αξίζει να σημειώσουμε την όμορφη Εορταστική ατμόσφαιρα με παραδοσιακά ελληνικά φαγητα κεφελονιτικους μεζέδες χορό και τραγούδια .Ατμοσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου