Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ι. Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Εκδόσεις Χρυσοπηγή

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική μας εκδήλωση στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ιερέας του νού του Εθνικού Ιδρύματος Αποκαταστάσεως αναπήρων, π. Δημήτριος Δεστούνης μαζί με την πρεσβυτέρα του που τίμησαν την εκδήλωσή μας και ευχαρίστησαν για την ιδιαίτερα σημαντική αυτή κίνηση. Πλήθος κόσμου   παρευρέθηκε στην εκδήλωσή μας που ήρθε και με αυτόν τον τρόπο να συνδράμει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής, στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού: της Αφρικής, την Ουγκάντα και το Μπουρούντι, τη Μαδαγασκάρη αλλά και τελευταία την περιοχή της Κορυτσάς στην Βόρειο Ήπειρο. Οι εκδηλώσεις μας αυτές άλλωστε  πολύ ανακουφίζουν την προσπάθειά  μας και μας δίνουν τη δυνατότητα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να ονειρευόμαστε.
Ωστόσο πίσω από την  πραγματοποίηση των έργων αυτών βρίσκονται άνθρωποι που εργάζονται και προσφέρουν .Για όλους αυτούς αλλά και για αυτούς που δέχονται την αγάπη, μια προσευχή ...
.Πολλές κυρίες και συνεργάτιδες του έργου μας βοήθησαν και πάλι για την πραγματοποίηση της εκδηλώσεώς μας  .Ιδιαιτέρως όμως  η κ. Ιωάννα Μανιατάκου που με ιδιαίτερο ζήλο ,κοπίασε για την φιλανθρωπική μας  εκδήλωση. Τους ευχαριστούμε "από καρδιάς ΄" πολύ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων  της εκδηλώσεως, θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά δώρων ,όπου θα μοιράσουμε κατά την επίσκεψή μας στο Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Αναπήρων  στο Ίλιον το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου. Σας περιμένουμε με πολύ χαρά όλους !!
 
Περισσότερα...   http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_24.html#more
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου