Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Μια θεατρική παράσταση για την ενίσχυση της "Συμβολής", ενός αξιόλογου Ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού συλλόγου που δραστηριοποιείται στην Μαδαγασκάρη και την Ουγκάντα

εκδόσεις ''Χρυσοπηγή''

Ήταν μία ακόμη "όμορφη μέρα"
Φωτογραφίες : Γιώργος Αγγελόπουλος
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο 6 Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή της Μεταμορφώσεως Αττικής, παρουσιάστηκε από τα μέλη του θεατρικού τμήματος  της φιλανθρωπικής και ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,το θεατρικό έργο «Η πιο όμορφη μέρα-ένα αφιέρωμα στην ΕΟΚΑ." Πραγματικά για όλους ,τους ηθοποιούς αλλά και τους πολλούς θεατές ήταν μία συγκλονιστική. Το ζεστό χειροκρότημα όλων ήταν η ηχηρή ανταπόκριση .
Αυτή τη φορά η παράστασή μας ενίσχυσε το έργο της " Συμβολής" 'ενός αξιόλογου Ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού συλλόγου που δραστηριοποιείται στην Μαδαγασκάρη και την Ουγκάντα. Ευχαριστούμε τον π.Δημήτριο Παπαχαντζή και τους διοργανωτές για την αγάπη και τη φιλοξενία τους. Ευχαριστούμε και όλους εκείνους που βρέθηκαν στην παράστασή μας και ενίσχυσαν την προσπάθεια του συλλόγου. Ο Θεός να μας ανταμώνει σε τέτοιες προσπάθειες αγάπης με τις πιο θερμές ευχές σε όλους για επανάληψη τέτοιων όμορφων ευκαιριών που σμιλεύουν τη μνήμη και τιμούν την ιστορία και τους πραγματικούς ήρωες .
 
 

Περισσότερα... http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_768.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου