Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος σε Δερματολογική Διημερίδα

Ygeia360

alexandreias1
«Το δέρμα εξ απαλών ονύχων μέχρι την εφηβεία» είναι το θέμα της 13ης Δερματολογικής Διημερίδας της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» που θα διεξαχθεί στις 10-11 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Διημερίδα αφορά δερματολογικά νοσήματα της παιδικής ηλικίας, τη λύση των οποίων, θα προσεγγίσουν καταξιωμένοι επιστήμονες.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν φροντιστήρια με θέματα τις μελαγχρωματικές-μελανοκυτταρικές βλάβες στα παιδιά, την κρυοθεραπεία στα παιδιά, την απώλεια μαλλιών, τα εμφυτεύματα-μεσοθεραπεία, την ατοπική δερματίτιδα και την ψωρίαση.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα κλείσουν με ομιλίες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων που θα αναφερθούν στην εμπειρία τους σχετικά με το AIDS και ειδικότερα το AIDS στα παιδιά της Αφρικής.
 
Τιμή η παρουσία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου Β'
 
Όπως λέει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και Συντονιστής-Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» κ. Αθανάσιος Πετρίδης, «αποτελεί εξαιρετική τιμή, και προνόμιο, η παρουσία της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β' , που πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των λαών της Αφρικής και ευαισθητοποίησης της Διεθνούς κοινότητας, σχετικά με το AIDS.

Η τεράστιας σημασίας θαρραλέα πρωτοβουλία του Μακαριοτάτου συνδράμει την προσπάθεια των γιατρών που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της μάστιγας του AIDS παγκοσμίως».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου