Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Σύσκεψη στελεχών και συνεργατών του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Η Φωνή της Ορθοδοξίας 96,8FM» της Ι. Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν





Το Σάββατο, 9η Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε τετράωρη σύσκεψη των στελεχών και των συνεργατών του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Η Φωνή της Ορθοδοξίας 96,8FM» της Ιεράς Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν.
Η σύσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της εκ βάθρων αναδιοργανώσεως όλων των δομών της τοπικής Εκκλησίας, η οποία άρχισε προ διετίας με την κοπιώδη αλλά πλήρως επιτυχή ανασυγκρότηση του Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος», το οποίο πλέον αποτελεί ένα εκ των τριών αναγνωρισμένων ορφανοτ...ροφείων του κράτους, χαρακτηρισθέν ως το καλύτερο του Κονγκό, του Εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών» που ανήκει επισήμως στα «ομολογιακά» εκπαιδευτικά καθιδρύματα και εμπίπτει στα σχετικά ευεργετήματα του Υπουργείου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως της χώρας, του Συνταγματίου (Καταστατικού) της Ιεράς Επισκοπής, του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας των Ενοριών κλπ.
Κατά την προσπάθεια αναδιοργανώσεως του Ραδιοφωνικού Σταθμού συνετελέσθη η από έτους πλήρης συμμόρφωση αυτού στην νέα σχετική νομοθεσία, η εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών προς το κράτος, η κατοχύρωση της συχνότητος 96,8 FM κ.α. με αποτέλεσμα την εκχώρηση της μονίμου αδείας λειτουργίας αυτού από το Ανώτατο Συμβούλιο Ελευθερίας της Επικοινωνίας του Κονγκό μετ’επαίνων, ως του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού που εφάρμοσε άμεσα τις νέες διατάξεις του Συμβουλίου.
Σκοπό της συσκέψεως απετέλεσε η ριζική αναμόρφωση του καθημερινού προγράμματος εκπομπών, η οριστικοποίηση του καταλόγου των συνεργατών κ.τ.ο. Νέος Διευθυντής ωρίσθη ο Αιδεσιμ.Πρωτοπρ. Μάξιμος Oumba, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Επισκοπής Μπραζαβίλ.

Περισσότερα...
www.orthodoxchurchcongo.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου