Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό της Αγίας Φωτεινής Pointe-Noire

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν










(Υμνολογώντας τον Θεό υπό τον ήχο της τροπικής καταιγίδας...)


Την Κυριακή, 10η Ιανουαρίου 2016, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο εντός του αναγειρομένου Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Φωτεινής Pointe-Noire.
Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως επήνεσε την Εκκλησιαστική Επιτροπή και ιδιαιτέρως τον δραστήριο και ευσεβή Πρόεδρο αυτής κ.Armand-Michel Massa για την έναρξη τοποθετήσεως των παραθύρων στον περικαλλή Ναό.
Ακολούθως, προσέφερε παιχνίδια στα μικρά παιδιά της Ενορίας εξ αφορμής του νέου έτους, τα οποία κατέκλυσαν τον Ναό παρά την έντονη βροχόπτωση.
Σημειώνεται ότι κατ’αυτήν την περίοδο προχωρούν ταυτοχρόνως οι εργασίες ανεγέρσεως τριών Ενοριακών Ναών της Ιεράς Επισκοπής, του Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire, Αγίας Φωτεινής Pointe-Noire και Τιμίου Προδρόμου-Αγίου Νικολάου πόλεως Impfondo (βόρειο Κονγκό).
Η ελπίδα της τοπικής Εκκλησίας αποτίθεται στον Αρχιποίμενα Χριστό προς φωτισμό των αγαθών εκείνων ψυχών που θα συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού στην αποπεράτωση των Ναών για τον ευαγγελισμό των γηγενών ορθοδόξων αδελφών μας.

Περισσότερα... 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727
(www.orthodoxchurchcongo.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου