Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ DOLISIE (Κονγκό Μπραζαβίλ)

Παντελεήμων Αράθυμος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και γένι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

ην 30η Δεκεμβρίου 2018 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Ειρήνης Dolisie.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε κατηχητική σύναξη των πιστών, προς τους οποίος ο Σεβασμιώτατος ερμήνευσε με τρόπο απλό την σπουδαιότητα του γεγονότος της Ενανθρωπίσεως του Κυρίου και απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων. Προς όλους διένειμε το Ημερολόγιο της Ι. Μητροπόλεως έτους 2019.
Ακολούθως, είχε διαδοχικώς πολύωρη συνεργασία με τα Μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού, με τον Εφημέριο της Ενοριακής Κοινότητος Αγ. Ειρήνης Dolisie και Διευθυντή του προτύπου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος», π. Παύλο Diafouka, ως και με τον κ. Διευθυντή του ορθοδόξου Σχολείου «Φως Εθνών».
Το απόγευμα ο Μητροπολίτης συναντήθηκε με τα περιθαλπόμενα στο Ορθόδοξο Ορφανοτροφείο παιδιά, τους μίλησε για την σημασία του Αγίου Δωδεκαημέρου, άκουσε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και απάντησε στα ερωτήματά τους. Η χαροποιός συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά επιστηθίων σταυρών, γλυκισμάτων, παιχνιδιών και καινούριων υποδημάτων για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών στο παρακείμενο νέο γήπεδο μπάσκετ του ιδρύματος.
Κατόπιν, ο Επίσκοπος ανεχώρησε οδικώς προς την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην συμπρωτεύουσα Pointe-Noire."
Περισσότερα... https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARDpjCNq0S6C7Ndz9AcQsgTxwWBfSbt-0u7L7M4hF_Mi7lZVzllH4G52MNM_TnCt7k1_qqBnqQFq-EMR&tn-str=*F


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου