Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΚΚΡΑΣ... EXTRAORDINARY MEETING CLERGY OF HOLY METROPOLIS AKKRAS









Σε έκτακτη Συνάντηση των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως προέβη ο Μητροπολίτης, την 11 Νοεμβρίου 2014, προκειμένου να ενημερώσει τους κληρικούς για τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να ανταπεξέλθει η Μητρόπολη στις απαιτήσεις της μετά και από τις πρόσφατες υψηλές αυξήσεις στην ενέργεια συνέπεια της οποίας είναι και οι αυξήσεις σε όλους τους τομείς παραγωγής και εισαγωγής.
Ο Μητροπολίτης μετέφερε αρχικά τις ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄.
Ακολούθησε αναφορά των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Μητρόπολη και στην συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα.
Ακολούθως ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Ακτή Ελεφαντοστού.
Κατόπιν ο Μητροπολίτης όρισε Επιτροπή για την διερεύνηση των προβλημάτων όλων των Εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης θέτοντας όριο παρουσίασης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2015.
Στην συνέχεια ανακοίνωσε το Νέο Διοικητικό Σχήμα της Μητροπόλεως το οποίο έχει ως εξής: Αρχιμανδρίτης Ευλόγιος Adade, Πρωτοσύγκελος, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Πεζουβάνης, Γενικός Συντονιστής Ιεραποστολικού Έργου, Πρωτοπρεσβύτερος Ιωσήφ Kwame Labi, Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξιος Edugyan, Γενικός Επόπτης Ενοριών, Πρεσβύτερος Βασίλειος Labi, Ιδιαίτερο Γραφείο Μητροπολίτου και Γραμματεία Μητροπολίτου στην Γκάνα, Πρεσβύτερος Ειρηναίος Opoku Ayeh, Ληξιαρχείο Υπεύθυνος Ομάδας Ορθοδόξου Νεολαίας Γκάνας και όλων των Συλλόγων και Σωματείων.
Επίσης Όρισε Αρχιερατικό Επίτροπο της Ακτής Ελεφαντοστού και της Μπουρκίνα Φάσο των Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιερεμία Sylvan Pepin Behanzin.
Ακολούθησε συζήτηση και κατόπιν κατ ιδίαν συνάντηση με ορισμένους εκ των Κληρικών προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την περαιτέρω οργάνωση των ενοριών τους .

Περισσότερα...   https://www.facebook.com/mitropoli.accras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου