Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

«Προσευχή για τα παιδιά»

Ακολουθώντας  ιεραποστολικά βήματα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
«Προσευχή για τα παιδιά»
Ιησού Χριστέ, τέλειε Κύριε, όποιος ήσουν παιδί και αγαπούσες και ευλογούσες τα παιδιά, σε παρακαλούμε να έχεις έλεος για τα παιδιά της εποχής μας και σώσε αυτά, να μπορούν αυτά τα οποία δεν είναι βαπτισμένα να βαπτιστούν, και τα όποια είναι βαπτισμένα να είναι στηριγμένα στην πίστη σε Εσένα με την αγάπη προς Εσένα, την Αιώνια Αγάπη!
Κύριέ σώσε τα παιδιά τα οποία οι άπιστοι γονείς επηρεάζουν με την απιστία τους και τα τραβάνε μακριά από Εσένα, τον μόνο αληθινό Σωτήρα!
Παντελεήμων Κύριε σώσε και τα παιδιά, τα όποια άθεοι και άψυχοί δάσκαλοι απομακρύνουν απο Εσενα τον Δημιουργό αυτών και τα κάνουν κακούς.
Κύριέ σώσε τα παιδιά αυτά, την οποία καθαριότητα των ψυχών αυτών είναι λερωμένα με την ανήθικη της σύγχρονης ζωής , με την κραιπάλη της τηλεόρασης , των ταινιών, του θεάτρου , και σώσε αυτά από πάσης ακαθαρσίας.
Κύριέ σώσε τα ορφανά, τα οποία βρίσκονται στα χέρια των κακών επιμελητών και των μητριών, σώσε αυτά από τα άθεα λόγια και για να μη βλέπουν κακές παρατάσεις!
Κύριέ Ιησού Χριστού που ως μικρό μωρό απέφυγες το σπαθί του βασιλιά Ηρώδη βοήθησε και σήμερα τα μικρά ορφανά παιδιά, χάρισε την παρηγοριά στα παιδιά αυτά για τους χαμένους γονείς τους και βοήθησε αυτά να μεγαλώσουν σε καλούς και τίμιους ανθρώπους.
Κύριέ σώσε τους γιούς των γιών ανθρώπων, οι οποίοι κάνουν άσκηση σε πολλά αθλήματα, ενώ την άσκηση στους καλούς λογισμούς και ελεημοσύνη, όπως και στην άσκηση στα καλά και δίκαια έργα είναι άγνωστα για αυτούς.
Προσευχόμαστε για τα παιδιά αυτά να μεγαλώσουν έτσι ώστε να γίνουν υιοί του Θεού και πολίτες του Ουρανού για την αιώνια σωτηρία αυτών, στην δόξα και ευχαριστία Θεού με την πρεσβεία της Παναγίας Μητέρας και πάντων των Αγίων. Αμήν.
www.facebook.com/AgiosNektariosIerapostoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου