Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Νέα προσέγγιση στην κατήχηση για τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου Καΐρου, από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και το Σύλλογο Γονέων

patriarxis axillopouleios

pyramisnews.gr
                              
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Αμπετείου Σχολής, σε συνεργασία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μέμφιδας και Πατριαρχικό Επίτροπο Καΐρου κ. Νικόδημο, ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας προσέγγισης στην κατήχηση για τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου, που θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στους προβληματισμούς των παιδιών.
Τα μαθήματα θα αρχίσουν  την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 στις 6:30 το απόγευμα στον χώρο της εκκλησίας της Αχιλλοπουλείου Σχολής.
Το περιεχόμενο των συναντήσεων θα είναι εντελώς ευέλικτο και θα βασίζεται στις απορίες και προβληματισμούς των παιδιών τους οποίους θα θέλανε να μοιραστούν με ένα πρόσωπο έτοιμο να δείξει κατανόηση και να προσφέρει πνευματική συμπαράσταση.
Η ευαίσθητη εφηβική ηλικία είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για τα παιδιά να αποκτήσουν μια ουσιαστική σχέση με την Εκκλησία η οποία μπορεί να προσφέρει, μαζί με τους Γονείς και το Σχολείο, την τόσο απαραίτητη, για όλη τη ζωή τους, ηθική και πνευματική καθοδήγηση.
Γι’ αυτό, καλούμε όλους τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα μαθήματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Βαγιωνίτη στο τηλ. 01001977091 ή την κα Μαγκανά – Οικονόμου 01001456373.

http://pyramisnews.gr/mathimata-katixitikou-sta-ellhnika-sxoleia-kairoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου