Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ο πατέρας Θέμης μας καλεί να αγοράσουμε παπούτσια για τα ορφανά της Σιέρα Λεόνε

Ο πατέρας Θέμης μας καλεί να αγοράσουμε παπούτσια για τα ορφανά της Σιέρα Λεόνε

ekklisiaonline.gr

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ-ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πάντα στις ανάγκες των παιδιών της Αφρικής στέκεται ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Paradise4kids με τον (Ελληνοαυστραλό) πατέρα Θεμιστοκλή Αδαμόπουλο, να ηγείται της ιεραποστολής στη Σιέρα Λεόνε, έχοντας αναγείρει εκκλησίες, σχολεία, ιατρείο, ορφανοτροφείο το οποίο είναι προς ολοκλήρωση, σίτιση ορφανών και απόρων. 
Όλα αυτά με την άρρηκτη υποστήριξη των εθελοντών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού P4K και τη συμπαράσταση των απλών ανθρώπων στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.
Την ανάγκη αγοράς παπουτσιών για τα ορφανά και τα παιδιά του σχολείου της ιεραποστολής της Σιέρα Λεόνε, έρχεται να καλύψει τώρα η διοργάνωση Τσαγιού, την Κυριακή, 22 Μαΐου 2016, στις 2.30μμ., στο Tay Creggan, 30 Yarra St., Hawthorn, με είσοδο 60 δολάρια.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά παπουτσιών για τα παιδιά. Το κάθε ζευγάρι παπουτσιών κοστίζει 20 δολάρια Αμερικής και όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.paradise4kids.org/shoes ή επικοινωνήσετε στα ελληνικά με την Τζέιν Πάλοτ στον αριθμό 0404 040 578.
Στο κόστος των υποδημάτων συμπεριλαμβάνεται και το κόστος των μεταφορικών στη Σιέρα Λεόνε.
Η καινοτομία των συγκεκριμένων υποδημάτων έγκειται στο ότι μπορούν να διευρυνθούν, να μεγαλώσουν κατά πέντε νούμερα και αντέχουν για πέντε χρόνια, οπότε καθώς το πόδι του παιδιού μεγαλώνει, μεγαλώνει και το παπούτσι, προσαρμόζοντας τα ειδικά λουράκια και τη σόλα. Τα φτωχά παιδιά της Σιέρα Λεόνε κυκλοφορούν ξυπόλητα ή με αυτοσχέδια παπούτσια που φτιάχνουν με χαρτόκουτα. Χαρίζοντάς τους ένα ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσουν για τα επόμενα πέντε χρόνια, λύνεται μια πολύ βασική τους ανάγκη.
Η αδελφή του πατέρα Θεμιστοκλή, Μαίρη Αδαμοπούλου, παιδαγωγός, η οποία περνάει το περισσότερο διάστημα του χρόνου στη Σιέρα Λεόνε, βοηθώντας στο ιεραποστολικό έργο του αδελφού της, παρακαλεί, επίσης, για την αποστολή παιδικών βιβλίων, γιατί η μόρφωση και η παιδεία είναι ο μόνος τρόπος δημιουργίας ενός καλύτερου μέλλοντος για όλα τα παιδιά.

http://ekklisiaonline.gr/index.php?Itemid=1006&id=13474%3Ao-pateras-themis-mas-kalei-na-agorasoume-papoytsia-gia-ta-orfana-tis-siera-leone&option=com_k2&view=item
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου