Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

"Η Επισκοπή Γκόμα προσεύχεται για το ηφαίστειο στο Κονγκό..."

 Φίλοι Ιεραποστολής Μπουκόμπα Τανζανίας  

*Η Επισκοπή Γκόμα προσεύχεται για το ηφαίστειο στο Κονγκό* Από ηφαίστειο κινδυνεύει η περιοχή της Ιεράς Επισκοπής Γκόμα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας καθώς από το Σάββατο έχει αρχίσει τις εκρήξεις. Με επίκαιρη ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ζητείται η προσευχή των πιστών καθώς μετά τα χρόνια του εμφυλίου πολέμου η φυσική καταστροφή της περιοχής από το ηφαίστειο θα προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση: «Η περιοχή της ιεράς μας Επισκοπής Γκόμα περνά δύσκολο με το φαινόμενο της φύσεως που ζούμε από το Σάββατο. Ηφαίστειο στη Γκόμα άνοιξε τις θύρες. Να εύχεστε για μας . Ήταν το μόνο που μας έλειπε μετά από τόσα χρόνια εμφυλίου πολέμου. Χριστός Ανέστη αδελφοί εν Χριστώ».
Η Ιερά Επισκοπή Γκόμα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ιδρύθηκε τη Δευτέρα 26 Nοεμβρίου 2018 από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής. Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό , χώρα με έκταση 2345000χιλ.τετραγ , βρίσκεται στον κέντρο της Αφρικής και έχει Τρεις Μητροπόλεις : Κινσάσα με το Σεβ. Νικηφόρο , Κατανγκα με το Σεβ. Μελέτιο και Κανάνγκα με το Σεβ . Θεοδόσιο, και δύο Επισκοπές : Γκόμα με πατριαρχικό επίτροπο τον Πανοσ. Αρχ. Χαρίτονα και Επισκοπή Κισανγκανι.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100055952163170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου