Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ι.Ναός της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος... Μαδαγασκάρη

 Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης  

"Τελείωσε ο νέος ιερός Ναός της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος. Δωρεά ανώνυμου κυρίας από την Αυστραλία.
Ο ιεραποστολικός άθλος, που πραγματοποιείται στην ορθόδοξη μητρόπολη της Β. Μαδαγασκάρης υπό την εποπτεία αλλά και την προσωπική προσφορά του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου είναι τεράστιος.
Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν με τον covid19, την έλλειψη προσωπικού, αλλά και την μεγάλη οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουμε σαν μητρόπολη, τα έργα ολοκληρώνονται και πολλαπλασιάζονται με την βοήθεια και την μεσολάβηση του μεγάλου Θεού. Ένας ακόμη ναός τελείωσε και άμεσα θα παραδοθεί στους χριστιανούς που λαχταρούν να λειτουργηθούν.
Το ιεραποστολικό πρόγραμμα του σεβασμιωτάτου στηρίζεται σε τρεις άξονες. Την φιλανθρωπία, την διάσωση του ιερού Ευαγγελίου και την ανέγερση ιερών ναών.
Όλοι οι ιεροί ναοί είναι δημιουργήματα από προσφορές Ελλήνων για την σκοπό αυτό. Χρήματα Ελλήνων από Ελλάδα, Κύπρο, Αυστραλία, Αμερική και Καναδά. Χρήματα που προσφέρονται αποκλειστικά και μόνον για ανέγερση ιερού Ναού, ως Τάμα, άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γνώση από την δύναμη ενός τάματος.
Ο Θεός να τους ευλογεί και να μας ευλογεί όλους, π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου."

https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%92-%CE%9C%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-560021901057451/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου