Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Προσφορά από καρδιάς από την Μητρόπολη Φθιώτιδος για την κατασκευή του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου στη Μουάνζα της Τανζανίας

fthiotida 01
 
 
Ολόκληρη η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος έχει δραστηριοποιηθεί για το θεάρεστο έργο της ανέγερσης του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου στη Μουάνζα της Τανζανίας.
Οι εργασίες ανοικοδομήσεως έχουν ήδη αποπερατωθεί, έχουν γίνει επιχρίσματα, έχει κατασκευασθεί το τέμπλο του Ναού και έχει ήδη διαμορφωθεί ο περιβάλλοντας χώρος.
 
Να σημειωθεί ότι με την ευγενική πρωτοβουλία και τις ευχές του Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, συγκεντρώθηκε μία τεράστια ποσόστητα κατάλληλου εξοπλισμού για τον σκοπό αυτό στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

fthiotida 02
 
Με την βοήθεια των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων πολλών ναών της περιοχής αλλά και των απλών πιστών, πολλά από τα αντικείμενα λατρείας που έχει ανάγκη ο εν λόγω ναός (Πολυέλαιοι, Ιερατικά Άμφια, ποτηροκαλύμματα, Επιτάφιος, Αρτοφόριο, Δισκοπότηρα, κανδήλια, θυμιατά, εξαπτέρυγα, Νάμα, λιβάνι, καμπάνες και πολλά άλλα είδη) έχουν ήδη περισυλλεγεί και ήδη ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι τους πριν από δέκα περίπου ημέρες, αφού φορτώθηκαν για να αποσταλούν σε συνεργασία με τον ιεραποστολικό Σύλλογο «Πορευθέντες» στην Μουάνζα, τον κλήρο και τον απλό κόσμο που προσέφερε από καρδιάς ό,τι μπορούσε.

fthiotida 03

http://greekafricanews.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%bb/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου