Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Στηρίξτε την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Σιέρρα Λεόνε !!

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής


   
Αν θέλαμε να ορίσουμε τον όρο δυστυχία, δύσκολα θα βρίσκαμε λέξεις για να το κάνουμε. Αν ρίξουμε όμως μια ματιά σε όσα συμβαίνουν στην Αφρική, τότε θα δούμε τη δυστυχία να φανερώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Σοκάρουν οι εικόνες στη Σιέρρα Λεόνε, όπου χιλιάδες άνθρωποι στοιβάζονται ο ένας επάνω στον άλλο στα νοσοκομεία, περιμένοντας καρτερικά τον μαρτυρικό τους θάνατο, μη γνωρίζοντας αν πεθαίνουν από τον Ebola ή από την πείνα. Απλά πεθαίνουν. Αυτό είναι το πρόσωπο της δυστυχίας πάνω στη γη. Όμως το αληθινό πρόσωπο της δυστυχίας θα το γευτούμε όλοι μας την ημέρα της Κρίσεως, εάν μείνουμε άπραγοι και αδιάφοροι υιοθετώντας την στάση του πλούσιου νεανίσκου, βολεμένοι στα μύρια καλά, τα πλούτη και τις ανέσεις μας.
Η αγάπη για τους πάσχοντες αδελφούς μας και το δοκιμασμένο από τη θανατηφόρα επιδημία λαό της Σιέρρα Λεόνε γίνεται πράξη και διακονία στην Αδελφότητα μας. Μετά την αποστολή χρηματικής βοήθειας, έχει ήδη προγραμματιστεί να αποσταλεί container με ανθρωπιστική βοήθεια στις 19 Οκτωβρίου. Καλούμε όλους εσάς, τους φίλους και συνεργάτες μας, να συμβάλετε στην αποστολή προσφέροντας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με την Αποθήκη της Αδελφότητάς μας στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Τηλ. 231 067 8931.

Η Σιέρρα Λεόνε περιμένει τη βοήθειά μας
Η Σιέρρα Λεόνε περιμένει τη βοήθειά μας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου