Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΕΙΡΟΜΕΝΟ Ι.ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗΣ

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 22 people, people standing and indoor

Image may contain: house, sky, tree and outdoor

Την 23η Απριλίου 2017, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων παρέστη συμπροσευχόμενος κατά την Θεία Λειτουργία στον αναγειρόμενο Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής, στο προάστειο Mpaka του Pointe-Noire, όπου εκήρυξε τον θείο λόγο.
Μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως προσέφερε ρούχα σε όλα τα μικρά παιδιά, ενώ ακολούθησε εκτενής συνεργασία με τον ευσεβή και δραστήριο Πρόεδρο της Ενοριακής Επιτροπής κ.Michel Armand Massa, Μέλος του Επισκοπικού Συμβουλίου της τοπικής Εκκλησίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ, σχετικά με την πρόοδο των εργασιών.
Ήδη τοποθετήθηκαν τα παράθυρα και οι πόρτες, ολοκληρώθηκαν οι οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εργασίες και άρχισε η προετοιμασία των εξωτερικών τοίχων για τον ελαιοχρωματισμό του Ναού, αρχής γενομένης από τον τρούλο και το κωδωνοστάσιο (που στερείται καμπάνας, αντ’αυτής χρησιμοποιείται προσωρινώς μία κρεμασμένη «ζάντα» φορτηγού).
Ευχή και προσδοκία των πιστών είναι η εμφάνιση εκείνων των ευλαβών χριστιανών που θα συνδράμουν στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων τους την αποπεράτωση της εκκλησίας προς δόξαν Θεού και σπορά του Ευαγγελικού λόγου στον αφρικανικό ισημερινό.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&hc_ref=NEWSFEED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου