Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη από την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»


apostoliΕικοσιπέντε τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας αποτελούμενη από εμφιαλωμένο νερό μεταφέρθηκε σήμερα με 2 αεροσκάφη τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λιβύη από την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ετέθη στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας με στόχο την από κοινού στήριξη και επείγουσα βοήθεια. Κλιμάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτριο Δόλλη συνοδεύει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τρίπολη.
Στο αεροδρόμιο επίσης της 112 ΠΜ στην Ελευσίνα παραβρέθηκε από τα ξημερώματα για τις ανάγκες της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ο Γενικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο οποίος δήλωσε ότι η Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανταποκρινόμενη στις εκκλήσεις διεθνών οργανισμών για ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη και κατόπιν εντολής του Αρχιεπισκόπου, αποστέλλει σήμερα 25 τόνους εμφιαλωμένο νερό.
Σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» βοηθά τους δοκιμαζόμενους λαούς, ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος, φυλής. Μετά την Αιτή, το Κόσσοβο, την Αίγυπτο, σήμερα ξεκινούμε την ενίσχυση του λαού της Λιβύης αποδεικνύοντας ότι η ελληνική ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία αποτελεί έναν από τους ουσιαστικότερους πρεσβευτές της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου