Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής: "Συνεχίζουμε τη δράση μας στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Ουγκάντας με τη δημιουργία Ιερατικών ειδών"

"Ζητούμε εκκλησιαστικά υφάσματα..."Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού συνεχίζουμε τη δράση μας στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Ουγκάντας με τη δημιουργία Ιερατικών ειδών τόσο για τις Εκκλησίες αυτής της Αφρικανικής χώρας, όσο και στους ιερείς και τις μεγάλες ανάγκες τους σε ράσα, καλυμαύχια και ιερατικές στολές.
Η ομάδα ιεροραπτικής που έχει από πέρυσι συσταθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, παίρνοντας αυτά τα υφάσματα, τα αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αυτό το καλοκαίρι πήραν από τη μικρή μας ομάδα, περίπου δέκα Ναοί Ιερατικά είδη, στολές αγίας Τραπέζης, καλύμματα Τιμίων Δώρων, μάκτρα, ιερατικές στολές, αντεριά, ράσα, και καλυμαύχια.
Παρακαλούμε λοιπόν και μείς με τη σειρά μας τους αδελφούς Χριστιανούς που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση της Ιεραποστολής να μας διαθέσουν με αγάπη, υφάσματα Ιερατικά ή κάποια υφάσματα που θα μπορούσαν να μεταποιηθούν σε Εκκλησιαστικά είδη.
Ακόμη παρακαλούμε τις εταιρείες με εκκλησιαστικά και ιερατικά είδη ή εταιρείες με υφάσματα να μας διαθέσουν ότι μπορούν για τον σκοπό αυτό.
Τέλος παρακαλούμε τους ευλαβείς ιερείς να μας διαθέσουν αν έχουν και μπορούν κάποιο δεύτερο αντερί ή ράσο ή καλυμαύχι ή ιερατική στολή.
Για την προσφορά τους αυτή θα τους ήμασταν ευγνώμονες.
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας.
Καλό και ευλογημένο χειμώνα. 
 
π.Εφραίμ Παναούσης.
Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδένδρι Αττικής .
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2295022228 και fax 2295022560
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου