Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ιεραποστολική εκδήλωση στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, με αφορμή την παρουσίαση της Ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ι. Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας

Εκδόσεις ''Χρυσοπηγή''


 
Ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή πολλών ενοριτών, σημείωσε η Ιεραποστολική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων,την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, με αφορμή την παρουσίαση της Ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μετά από πρόσκληση των πατέρων του Ιερού Ναού, μέλη και εθελοντές του ιεραποστολικού κλιμακίου ,παρουσίασαν την προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την Αφρικανική χώρα μέσα από προσωπικές μαρτυρίες και εμπειρίες που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου καλοκαιριού.Στην εκδήλωση παρουσιάσθηκε κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό από την αποστολή στην Ουγκάντα ενώ στο τέλος της εκδηλώσεως διετέθησαν είδη που αφορούν την  Ιεραποστολή με σκοπό την ενίσχυση του Ιεραποστολικού έργου.
Ευχαριστούμε "από καρδιάς" τους πατέρες του Ιερού Ναού για την αγάπη και φιλοξενία ,και όλους τους πιστούς που με αγάπη και ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας.

Περισσότερα...  http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_653.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου