Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στα ορθόδοξα εκπαιδευτήρια «Φως Εθνών» της Κανάγκα (Κονγκό)
Την 20η Οκτωβρίου 2012 η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β΄, πλαισιούμενος από τους Σεβ. Μητροπολίτες Κεντρώας Αφρικής κ. Νικηφόρο και Πενταπόλεως κ. Ιγνάτιο, ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους των μακαριστών πρωτεργατών ιεραποστόλων της Κανάγκα π. Χρυσοστόμου Παπασαραντοπούλου, π. Χαρίτωνος Πνευματικάκι και αδελφής Όλγας Παπασαράντου.

    Εν συνεχεία, μετέβη στα ορθόδοξα εκπαιδευτήρια «Φως Εθνών», όπου παρακολούθησε εόρτια σχολική εκδήλωση. Κατά την ομιλία Του ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή Του για την άρτια οργάνωση και την εν γένει εύρρυθμη και λυσιτελή λειτουργία των εκπαιδευτηρίων, ενώ επήνεσε την όμορφη παρουσίαση της σχολικής εκδηλώσεως. Τέλος, προσέφερε δώρα σε όλους τους μαθητές.

     Ακολούθησε συνάντηση της ΑΘΜ με τους εκπαιδευτικούς, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθησαν θέματα αφορώντα στο παιδαγωγικό έργο.

Περισσότερα...   http://www.patriarchateofalexandria.com/index.php?module=news&action=details&id=851#prettyPhoto[gallery]/5/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου