Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

" Σήμερα εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Πέτρου Αλεξανδρείας, ήταν και τα ονομαστήρια του μακαριστού διαδόχου του Πάπα και Πατριάρχου Πέτρου Ζ' "

Σήμερα εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Πέτρου Αλεξανδρείας, ήταν και τα ονομαστήρια του μακαριστού διαδόχου του Πάπα και Πατριάρχου Πέτρου Ζ'. Ο Θεός να αναπαύει τη ψυχή του και να αγάλλεται στους ουρανούς που άξιος διάδοχος του ο σημερινός Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β' συνεχίζει επάξια το κορυφαίο Ιεραποστολικό του έργο σε όλους τους τομείς, ως άξιος Μαθητής, του προκατόχου του μακαριστού Πέτρου, του μακαριστού Μεγάλου Πατριάρχου Παρθενίου. Το βίντεο είναι από τη Θεία Λειτουργία του μακαριστού Πατριάρχου Πέτρου και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου και Εθνάρχου Κύπρου Χρυσοστόμου Α'. Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους και να ενδυναμώνει τους διάδοχους τους να διακονούν με αγάπη και αφοσίωση την Εκκλησία μας.
 
 
 
23 05 1999 .Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Ζ'...
youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου