Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ι. Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής: παρουσίαση της 6ης αποστολής στην Ουγκάντα με τίτλο "Ιεραποστολή: Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει..."

εκδόσεις Χρυσοπηγή
  


Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 10.15.π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής και μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ,θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της 6ης αποστολής στην Ουγκάντα με τίτλο: Ιεραποστολή: "Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει."
Στην εκδήλωση αυτή εθελοντές της 6ης αποστολής, θα καταθέσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες και μαρτυρίες από την Ουγκάντα, ενώ θα προβληθεί κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό από την αποστολή μας .Στο τέλος της  \εκδηλώσεως θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό παζάρι ,με σκοπό την ενίσχυση της Ιεραποστολής, ενώ θα διατεθούν δωρεάν και κουμπαράδες της Ιεραποστολής για όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν την Ιεραποστολή και με αυτόν τον τρόπο. Οι κουμπαράδες θα μαζευτούν τον Ιούνιο του 2018 ,όταν πρώτα ο Θεός η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής θα πραγματοποιήσει την 7η αποστολή στην Ουγκάντα.
Σας περιμένουμε με χαρά!!
* Ευχαριστούμε "από καρδιάς" τη Χριστίνα Σεφερλή για το πανέμορφο βιντεάκι που ετοίμασε.http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου