Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

"Υποστήριξε και εσύ ένα παιδί του Oρφανοτροφείου της Ι.Μητρόπολης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν!"


Υποστήριξε και εσύ ένα παιδί του Oρφανοτροφείου της Ι.Μητρόπολης!Η τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία του Κονγκό αγκαλιάζει θυσιαστικά στους κόλπους Της 20 μικρά παιδιά, ηλικίας 5-17 ετών, τα οποία φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» της πόλεως Dolisie. Μελημά Της η υγιής ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και η χριστιανική τους διαπαιδαγώγηση, καθήκον Της η παροχή της αγάπης που στερήθηκαν από την έλλειψη της γονεϊκής αγκάλης.
Τούτος ο αγώνας είναι πολυμέτωπος και δαπανηρός. Εάν επιθυμείτε να συνδράμετε την προσπάθεια αυτή, μπορείτε να καταθέσετε την πρσφορά σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, απoστέλλοντας απαραιτήτως διά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) τα πλήρη στοιχεία σας για την έκδοση της νομίμου αποδείξεως εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως:
 
1.Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΝΓΚΟ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ
(IBAN) GR 2701 101 4600 000 146 2961 7680
SWIFT CODE (BIC) ETHNGRAA


2. BGFI Bank:

EVECHE ORTHODOXE DU CONGO-GABON

(IBAN) CG39 3000 8032 0062 0012 3601 168
BIC : BGFICGCGXXX
Agence de Pointe-Noire
Face Hotel OTINO
610 POINTE NOIRE
REPUBLIQUE DU CONGO (BRAZZAVILLE)

Τότε θα του απαντήσουν οι άνθρωποι του Θεού: «Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε ή να διψάς και σου δώσαμε να πιείς; Πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε ή γυμνό και σε ντύσαμε; Πότε σε είδαμε άρρωστο ή φυλακισμένο κι ήλθαμε να σε επισκεφθούμε;» Τότε θα τους απαντήσει ο Βασιλιάς της Δόξης: «Σας βεβαιώνω πως αφού κάνατε αυτά για έναν από τους άσημους αδερφούς μου, τα κάνατε για μένα» ( Ματθ. κε’, 37-41)


Περισσότερα...
http://www.orthodoxchurchcongo.com/allileguh.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου