Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗΣ (Κονγκό Μπραζαβίλ)

Παντελεήμων Αράθυμος

Image may contain: one or more people

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: one or more people, people standing and indoor

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: 5 people, people standing

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

"Την Κυριακή, 25η Μαρτίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο περί του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον ανεγειρόμενο Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής του προαστίου Mpaka του Pointe-Noire.
Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως, συνεχάρη εγκαρδίως την Εκκλησιαστική Επιτροπή για την ολοκλήρωση του κατασκευασθέντος από γηγενή ορθόδοξο ξυλογλύπτη εικονοστασίου, ως και για την τοποθέτηση του συστήματος κλιματισμού. Επίσης, συνεχάρη την πολυπληθή χορωδία του Ναού για την εντυπωσιακή εξέλιξή της κατά την διαρρεύσασα από της συγκροτήσεώς της διετία.
Τέλος, προσέφερε επαινετικώς καινούρια πένθιμη ιερατική στολή στον Εφημέριο, π. Σιλουανό Nkounkou, ο οποίος από του διορισμού του στην Ενορία το έτος 2014 ασκεί με αφοσίωση τα πνευματικά και λειτουργικά του καθήκοντα εντός του οικοδομουμένου Ναού."

Περισσότερα...
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&hc_ref=ARRVW8EFRG9YigR0OcgB9zrePTZ5Vn-m0hTKmUT7ygEB4WU1KYnHW83dO8S42pbQJIw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου