Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

Παντελεήμων Αράθυμος 

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

"Την Τετάρτη, 28η Μαρτίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων συνεκάλεσε σύσκεψη στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβ.π.Μάξιμος Oumba, ο Εφημέριος π. Σιλουανός Nkounkou, ο Πρόεδρος κ. Michel Armand Massa και τα μέλη της Ενοριακής Επιτροπής του ανεγειρομένου Ι.Ναού Αγίας Φωτεινής προαστίου Mpaka του Pointe-Noire, ο χοράρχης του Ναού Obrich Kevin Ebengui και ο υπεύθυνος τεχνικών έργων της τοπικής Εκκλησίας κ. Romeo Gomez με συνεργάτες του.
Κατά την διάρκεια της δίωρης συσκέψεως εξετάσθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την περάτωση των εργασιών, την τοποθέτηση των αγιογραφιών, των καμπανών κ.τ.ό, καθώς και τον καθορισμό της ημερομηνίας τελέσεως των εγκαινίων του Ναού κατά την επικειμένη Πασχάλιο περίοδο και την οργάνωση των σχετικών πνευματικών και λειτουργικών εκδηλώσεων.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος, μεταφέρων και τις Πατρικές ευχές και ευλογίες της ΑΘΜ του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεοδώρου Β’, απένειμε τον δίκαιο έπαινο της Εκκλησίας προς όλους για την αγαστή και καλλίκαρπη συνεργασίο, ώστε να ολοκληρωθή οικοδομικώς ένας νέος ορθόδοξος Ναός και να αναπτυχθή πνευματικώς μία νέα εκκλησιαστική κοινότητα, η οποία θα καταθέτει με θερμουργό πίστη και ευπρέπεια την ορθόδοξη μαρτυρία εντός της πολυσυλλεκτικής κοινωνίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ, προς δόξαν Θεού και εύκλεια της Αγιωτάτης Ορθοδόξου Εκκλησίας."

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&hc_ref=ARTIaUlR3sZteXk80wBpSVKbx51WaOhGPxRaX6fxhoYtcrTUGy5SAJCwCsd_3fSY_Js

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου