Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

Παντελεήμων Αράθυμος

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

"Το απόγευμα του Σαββάτου της 9ης Ιουνίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων αφίχθη στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό για την καθιερωμένη, ανά δεκαπενθήμερο, ποιμαντική επίσκεψη στην Ενοριακή Κοινότητα Αναστάσεως του Κυρίου, διαρκούσης της ασθενείας του Εφημερίου της, π.Σεργίου.
Αμέσως μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, είχε προγραμματισμένη κατηχητική συνάντηση με τους πιστούς, κατόπιν της οποίας, πολλοί εξ αυτών προσήλθαν στο Μυστήριο της Εξομολογήσεως.
Την Κυριακή 10 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε στον ως άνω Ναό τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία, εκήρυξε τον θείο λόγο και ευλόγησε, διά της προβλεπομένης από την Εκκλησία ευχής, τους διαγωνιζομένους για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας μαθητές.
Ακολούθως, προήδρευσε συσκέψεως με τα μέλη της Ενοριακής Επιτροπής, πριν αναχωρήσει αεροπορικώς για την έδρα της Ι.Μητροπόλεως, στη συμπρωτεύουσα Pointe-Noire."

Περισσότερα...
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&hc_ref=ARTGnvAgXN1x_MIn5AZv0U2WaXe1ug8PwcLW02NDXqTR_hl8XILpre3dHO8umEpnpEE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου