Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ο ΣΕΒ.ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α... «Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στην διαπολιτισμική οικουμένη του 21ου αιώνα»

Παντελεήμων Αράθυμος

Image may contain: indoor

"Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θεολογία και Κοινωνία» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργάνωσε από 5ης έως 8ης Ιουλίου 2018 στο νησί της Άνδρου το Θερινό Πανεπιστήμιο με θέμα: "Θρησκείες και Διαπολιτισμικότητα στη Μεσόγειο"
Η τριήμερη επιστημονική εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., του Δήμου Άνδρου, της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, Τήνου, Άνδρου, καθώς και της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.
Κατά την επιστημονική συνάντηση τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρο Β’ εκπροσώπησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων, ο οποίος μετέφερε σχετικό Πατριαρχικό Μήνυμα και παρουσίασε εισήγηση με θέμα «Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στην διαπολιτισμική οικουμένη του 21ου αιώνα»"

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&hc_ref=ARTiUr8TNovohZ--ZOkd3nucTJQutCOCHK3VwEEF0GV1G0zMOHEsH5-sY0X4wRQfr28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου