Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Καλοκαιρινή Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Καμερούν

 ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ... Karatzogiannis Constantine 









Με την ευλογία και την αιγίδα του Μητροπολίτου μας κ. Γρηγορίου, κατά τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Καθεδρικού Ναού η πρώτη Καλοκαιρινή Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που διοργανώθηκε σε δύο περιόδους, η μία για παιδιά από 6 έως 11 ετών (25-31 Ιουλίου) και η άλλη για νέους ηλικίας 12 έως 16 ετών (8-14 Αυγούστου).
Καθημερινά τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη Θεία Λειτουργία τραγουδώντας και διακονώντας στον Ιερό Ναό. Μετά τις ακολουθίες ακολουθούσε μάθημα βυζαντινής μουσικής που παραχώρησαν οι κα Adèle Etogo και ο κ. Matthew Spencer (εθελοντής από τις ΗΠΑ). Στη συνέχεια ετοιμαζόταν πλούσιο πρωινό από τους μάγειρες. Στο υπόλοιπο της ημέρας κυριαρχούν διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες εκ περιτροπής, καθώς και από χριστιανική διδασκαλία. Ολοκληρωνόταν με αθλητικές δραστηριότητες, εντός των ορίων της Ελληνικής Κοινότητας, την οποία ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά για τη διαθεσιμότητα και την εμπιστοσύνη, καθώς και τις Αρτοποιείες Selecte και Acropole.
Συμμετείχαν συνολικά 56 παιδιά και νέοι με 17 ομαδάρχες και 3 μάγειρες.
Η πρώτη αυτή εμπειρία στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες, τα στελέχη και ολόκληρη την κοινότητα για την υποστήριξη από κοντά και εξ αποστάσεως.
Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Και του χρόνου!

Περισσότερα...
https://www.facebook.com/groups/1715800765303469

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου