Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΑΥΚΡΑΤΙΔΟΣ

 Παντελεήμων Αράθυμος 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΑΥΚΡΑΤΙΔΟΣ
Με την ευλογία της ΑΘΜ του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεοδώρου Β’ αναγγέλλεται η έναρξη της λειτουργίας της επισήμου ιστοσελίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυκράτιδος, εκκλησιαστικής Επαρχίας του Αποστολικού και Πατριαρχικού Θρόνου του Αγίου Μάρκου.
Ο διαδικτυακός αυτός κόμβος έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες αρχές που διέπουν τον κυβερνοχώρο, ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη-χρήστη τη δυνατότητα να πλοηγηθεί εύκολα και άμεσα σε ένα απόλυτα εύχρηστο, φιλικό και καλαίσθητο ψηφιακό περιβάλλον. Οι αναρτήσεις παρουσιάζονται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα της εγγραφής στα newsletter για κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος επιθυμεί να λαμβάνει τις δημοσιεύσεις της Ι. Μητροπόλεως στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.
Το τελικό αποτέλεσμα, καρπός κοπιώδους εργασίας του επί ετών συνεργάτου του πρεσβυγενούς Πατριαρχείου, κ.Δημητρίου Χρόνη, Web-Designer, με την συμμετοχή του κ.Ιωάννη Χριστοδουλάτου, Web-Developer, αντανακλά την ικανότητα της Αλεξανδρινής Εκκλησίας να αντιλαμβάνεται τον παλμό της σύγχρονης πραγματικότητος και να καταθέτει και δι’ αυτού του τρόπου την ορθόδοξη μαρτυρία Της στην παγκόσμια κοινότητα.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Ιστοσελίδος είναι www.orthodoxnaucratis.org/
Εκ της Ι.Μητροπόλεως

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου