Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Εορτασμός της κατάδυσης του Τιμίου σταυρού στην Ζάμπια

Orthodox Metropolis of Zambia and Malawi

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing and indoor
Image may contain: 2 people, people standing and outdoor   Image may contain: 3 people, beard and outdoor
Image may contain: one or more people, swimming, tree and outdoor  Image may contain: 2 people, people smiling, swimming and outdoor
Image may contain: 13 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 1 person, table and indoor
Image may contain: 6 people, indoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoor
.Image may contain: 2 people, tree, table, wedding and outdoor
"Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 , Τελώνου και Φαρισαίου Μέσα σε εορταστικό κλίμα, γεμάτο αισιοδοξία, χαρά και νεανικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της κατάδυσης του Τιμίου σταυρού και η καθιερωμένη επίσημη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που είχαν αναβληθεί λόγω της επιδημίας της χολέρας.
H πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ξεκίνησε από το πρωί .
Στο Ιερό μητροπολιτικό παρεκκλήσιο Γενεσίου της Θεοτόκου τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας κ Ιωάννη με την συμμετοχή ευλαβών μελών της Ελληνικής παροικίας.
Ακολούθησε η κατάδυσης του Τιμίου σταυρού .
Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιωάννης ,ο οποίος τους ευχήθηκε καλή χρονιά με πλούσια τη χάρη του Θεού.
Οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν την Έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιείται στον κήπο της Μητροπολιτικής κατοικίας αφιερωμένη στα Ανατολικά Ορθόδοξα Πατριαρχεία , εν συνεχεία σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα, απόλαυσαν τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα που επιμελήθηκε προσωπικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης.
Στο τέλος της εκδηλώσεως όλοι αποχώρισαν ευχαριστημένοι, εκφράζοντας την χαρά τους για την όμορφη αυτή ευκαιρία της επικοινωνίας."

Περισσότερα... 
https://www.facebook.com/Orthodox-Metropolis-of-Zambia-and-Malawi-391805074291380/?hc_ref=ARTYuIrecDe-eYxiuwQhZtHuxFTvIFqy-IOEcfqCM102gqP58TA4haEelmMs4T8W79w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου