Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Έκκληση βοηθείας από την Ιερά Μητρόπολη Καρθαγένης

afriki-paidakiaΑπό την Ιερά Μητρόπολη Καρθαγένης και Βορείου Αφρικής ανακοινώνεται ότι γίνεται η προσπάθεια εκ μέρους της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Τυνησία και της ΜΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας να συγκεντρωθούν ικανές ποσότητες γάλατος σε σκόνη τύπου 2 για νεογνά και βρέφη προσφύγων που έχουν καταφύγει από τη Λιβύη στην Τυνησία κατά χιλιάδες και λιμοκτονούν.
Αυτή θα είναι η πρώτη φάση της βοηθείας, ενώ προγραμματίζεται και υλοποίηση προγράμματος με ιατροφαρμακευτική βοήθεια και στήριξη.
Το γάλα που θα συγκεντρωθή δεν θα διανεμηθεί απλά στους καταυλισμούς, αλλά θα προετοιμάζεται και θα χορηγείται στα βρέφη από εξειδικευμένο προσωπικό της Ερυθράς Ημισελήνου της Τυνησίας, η οποία έχει αναλάβει το συντονισμό όλων των φορέων και διεθνών οργανισμών όπως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δραστηριοποιούνταιστηνπεριοχή.

Παρακαλούνται όσοι αγαπούν και διακονούν το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, να συνδράμουν κατά το δυνατόν στην προσπάθεια της εμπεριστάτου Ορθοδόξου Ιεράς Μητροπόλεως Καρθαγένης, στην καρδιά του Ισλαμ και του φωτός της Αφρικής, που επιχειρούν να απαλύνουν τον πόνο και να θεραπεύσουν την ανέχεια συνανθρώπων τούτης της γης, σε μία από τις πολύπαθες γωνιές της, στα δύσκολα χρόνια που ζούμε.
Για επικοινωνία παρατίθενται τηλέφωνα και διευθύνση
Με την Ιερά Μητρόπολη Καρθαγένης στην ηλεκτρονική διεύθυνση mealca64@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Με την MΚΟ του Πατριαρχείου ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ υπεύθυνος κ. Θωμάς Καρακώστας
NGO Light of Africa
71 Athinon Ave., 10447 Athens
Tel.: +30 210 348 3765
Fax: +30 210 342 8354
www.liofa.org

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8712:2011-07-19-22-11-18&catid=26:2009-12-18-08-38-40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου