Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση για εκπαιδευτική υιοθεσία

Αναδημοσιεύουμε την έκκληση από Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή:


“Υιοθετήστε” εκπαιδευτικά, με 10 ευρώ το μήνα -120 ετησίως, ένα από τα 330 παιδιά του σχολείου της Ορθ. Ιεραποστολής στο Dolisie στο Κογκό- Μπραζαβίλ.


Στο νέο τεύχος του ιεραποστολικού περιοδικού ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ, του ιεραποστολικού Συλλόγου ο Πρωτόκλητος Πάτρας ( τεύχος 131, γ’ τρίμηνο 2011 ) ο ιεραπόστολος στο Κονγκό Μπραζαβίλ π. Θεολόγος κάνει έκκληση στους Ορθόδοξους Χριστιανούς να “υιοθετήσουν” εκπαιδευτικά 1 από τα 330 παιδιά του σχολείου της ορθόδοξης ιεραποστολής στο Dolisie στη Δημοκρατία του Κονγκό - Μπραζαβίλ (République du Congo ) . Το κόστος είναι 10 ευρώ το μήνα, δηλαδή 120 ευρώ ετησίως, για το κάθε παιδί. Έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός μέσω του ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ στην Εμπορική Τράπεζα : 619/63553212. Παραθέτουμε τη φωτοτυπία της εκκλήσεως του π. Θεολόγου στο περιοδικό.
Έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός μέσω του ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ στην Εμπορική Τράπεζα : 619/63553212. Παραθέτουμε τη φωτοτυπία της εκκλήσεως του π. Θεολόγου στο περιοδικό.
Ιδιαίτερη έκκληση κάνουμε στους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Αυστραλίας που έκτισαν το σχολείο αυτό, αλλά και όλους τους Έλληνες Ορθοδόξους του εξωτερικού που κατοικούν σε άλλες χώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου