Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Εκπαιδευτικές υιοθεσίες: Η Ιερά Επισκοπή Κατάγκα, ευχαριστεί θερμά...

Από την Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής:


Μία από τις φοιτήτριες που συμμετέχει στο πρόγραμμα της εκπαιδευτικής υιοθεσίας
Μία από τις φοιτήτριες που συμμετέχει στο πρόγραμμα της εκπαιδευτικής υιοθεσίας


Αγαπητοί αδελφοί,
«Ευχαριστώ πολύ, ο Θεός νά τους ευλογεί». Αυτή είναι η ευχαριστία που κάθε φοιτητής της Ι. Επισκοπής Κατάγκα απέδιδε στην Αδελφότητά σας, όταν έπαιρνε το βοήθημα που ευγενώς διαθέσατε για τη φοίτησή τους. Γνωρίζετε πόσο δύσκολο και ακριβό πράγμα είναι η φοίτηση εδώ στο Κονγκό και γενικότερα στην Αφρική. Γνωρίζουμε επίσης και εμείς πόσο δύσκολο πράγμα είναι να αναλάβει κάποιος μια εκπαιδευτική υιοθεσία σήμερα, με την κρίση που περνά η αγαπημένη μας πατρίδα και πόση αγάπη χρειάζεται να έχει, για να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.
Η Ιερά Επισκοπή Κατάγκα, στα νότια του Κονγκό, ευχαριστεί θερμά την Αδελφότητά σας και σας παρακαλούμε να μεταφέρετε ευχές και ευχαριστίες στους αναδόχους αυτών των παιδιών.
Λάβαμε το ποσό των 14.000 € για τα σχολικά έτη 2011-12 και 2012-13. Με τα χρήματα αυτά, οι φοιτητές μας μπόρεσαν να καταβάλουν τα δίδακτρα για την εγγραφή τους, καθώς εδώ τα δίδακτρα πληρώνονται στην αρχή της χρονιάς.
Παρακαλούμε, να μη μας ξεχνάτε στις προσευχές σας προς το Θεό.

http://ierapostoles.gr/2013/05/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%ad%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου