Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Προσφέρετε σε είδος για τη Μαδαγασκάρη!


18.05.2011  
 
 
Η ευαισθησία της καρδιάς σας δίνει φτερά στο έργο της ιεραποστολής. Τελευταία, μετά την προβολή του ντοκυμαντέρ για τη Μαδαγασκάρη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Αληθινά Σενάρια», η συγκίνηση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, ώστε καθημερινά δεχόμαστε εκατοντάδες τηλεφωνήματα ανθρώπων, που θέλουν να προσφέρουν σε είδος για τα φτωχά παιδιά των Μαλαγκάσι. Για όλην αυτήν την αγάπη σας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Χρήσιμα και απαραίτητα είναι τα παρακάτω είδη:
  • Τρόφιμα που δεν αλλοιώνονται εύκολα (όσπρια, κονσέρβες κ.α.)
  • Ρούχα και υποδήματα καινούργια ή μεταχειρισμένα, αλλά καθαρά και σε καλή κατάσταση
  • Παιχνίδια, ποδήλατα κ.λπ.
  • Έπιπλα
  • Ιατρικός Εξοπλισμός
  • Εκκλησιαστικά είδη, εικόνες κ.τ.τ.
  • Ηλεκτρικά είδη
Όλες οι προσφορές πρέπει να παραδίδονται ή να αποστέλλονται από το δωρητή. Για κάθε προσφορά μπορείτε να απευθύνεστε στην Αποθήκη μας στο Φίλυρο.
Διεύθυνση της Αποθήκης: Αναπαύσεως 29, 570 10, Φίλυρο (δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο, στο παλαιό τέρμα της γραμμής 64)
Τηλέφωνο: 2310 678931
Η Αποθήκη λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 6.00-7.30 μ.μ. και το Σάββατο από τις 11.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.
Όσοι δωρητές μας διαμένουν στην Αθήνα μπορούν να παραδίδουν τις προσφορές τους και στο Ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 4003654 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 6-8 το απόγευμα.
Υπενθυμίζουμε ότι ευπρόσδεκτες είναι και χρηματικές δωρεές, οι οποίες μπορούν να κατατίθενται και για ειδικό σκοπό (π.χ. αποκλειστικά για τη Μαδαγασκάρη, ή για τα συσσίτια της Μαδαγασκάρης, ή για την ανέγερση της Αγροτικής Σχολής στη Μανακάρα της Μαδαγασκάρης κ.λπ.).
Ευχαριστούμε όλους εσάς για τις ευγενικές προσφορές και το ενδιαφέρον σας για την Εξωτερική Ιεραποστολή. Με τη δική σας βοήθεια ανατέλλει η ελπίδα της ζωής στους πολυπαθείς λαούς του κόσμου.

http://ierapostoles.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου